Kassírozott és direkt nyomott táblák  
Alapanyag: PVC, hab és hullám karton táblák
Típus: egy vagy kétoldalas táblák különböző fajta anyagokra és vastagságban
Szín: 4/0 és 4/4, fehér nyomás opcionális
Technológia: digitális oldószeres
Anyagleadás: mérettől függően, lásd anyagleadás
Utómunka: vágás, formastanc

bővebben »

habosított pvc tábla direkt nyomva
síknyomás habosított pvc táblára
habosított pvc tábla formastancolva 3D elemekkel
habosított pvc tábla formastancolva
Habosított pvc tábla másnéven Ongrofoam tábla Kültéri reklámok elhelyezésére alkalmas műanyag tábla, melynek egy vagy két oldala nyomtatható. Mivel ezek a táblák nem átvilágíthatóak, tökéletesen adják vissza a képek színeit és az azon megjelenő formákat is. Az időjárás viszonyainak maximálisan ellenáll, hogy leendő és meglévő ügyfeleinek évekig szállítsa cége hirdetését, profilját. Az ongrofoam tábla anyagának mindkét oldala nyomtatható. Bel- és kültéri felhasználásra egyaránt ajánljuk. A nyomtatásra használt anyag alapszíne fehér, de több különböző alapszínben kapható. A habosított PVC tábla a műanyag alapú táblák között a legelterjedtebb alapanyag.

Szállítási és szerelési egyszerűségével megkönnyíti az Ön munkáját is.

Habtábla Kizárólag beltéri felhasználásra javasoljuk, mivel felülete papír. Egy illetve két oldalon kasírozható öntapadó fóliával, ami tartósabb megoldás ennél a tábla fajtánál, mint a direktnyomtatás.

Könnyű súlya miatt kiválóan alkalmazható pl. kiállításokon, üzletekben belógatva, illetve falra felragasztva.

Papír, Hullámkarton Táblás alapanyagú papírra nyomtatás közvetlenül, vagy matrica ráragasztásával készülhet. Az így elkészült hullámkarton térelválasztóként, sajtófalként, kínáló pultként, egyedi POP vagy POS eszközökként egyaránt használhatóak. Kiválóan alkalmas beltéri dekorációs táblák gyártásához is.

A beltéri  reklámtáblák egy vagy két oldalán jeleníthető meg hirdetése, szállítása és szerelése egyszerű, az anyag és a nyomat kiváló minőségének köszönhetően többször is felhasználható. A karton és szürkelemez tábla anyagának mindkét oldala nyomtatható.
Ragasztásával nagyobb felület is kialakítható.

Direktnyomtatás vagy közvetlen táblára nyomtatás Bármilyen  műanyag tábla alapanyagra tudunk közvetlenül nyomtatni! A közvetlen táblanyomtatás legfontosabb előnye, hogy így nincsen matrica, ami feljöhet a tábláról, UV álló bevonattal készül, és kedvezőbb ára van, mint a hagyományos tábla + matrica technológiának.

Számos tábla alapanyag választható ennél a technológiánál is: pl. habtábla, habosított pvc tábla, karton, hullámlemez, méhsejtes tábla, polikarbonát tábla, dibond lemez, siko lemez.

fel ^^