Naptár, Meghívók  
Alapanyag: digitális papírok, ofszet papírok, kreatív papírok, műnyomó kartonok
Szín: 4/0 , vagy 4/4
Súly: digitális – 90g - 300g-ig,
ofszet – 90g - 300g-ig
Típusok: névjegykártyák, plakátok, szórólapok, flyer-ek, katalógusok, prospektusok, meghívók, kártyák stb.
Felhasználás: beltér
Technológia: Digitális / Ofszet

Az Ön által elképzelt egyedi meghívók elkészítésben is segítünk, hogy az olyan legyen, amilyennek szeretné. Különleges alkalmakra, rendezvényekre, esküvőkre vagy akár keresztelőre is. A grafikai tervezésben, az elképzelt design tökéletesre csiszolásában is segítségére leszünk, hogy a meghívó egyedi legyen. Azért hogy Ön egy olyan készterméket foghasson a kezében, amilyet elképzelt. Az általunk használt különleges papírok exkluzívvá teszik az elkészült munkákat, amelyet Ön nyugodtan adhat át másoknak.

A meghívok anyaga a legtöbb esetben kreatív papír, mivel ezeknek a papíroknak a szépsége elvarázsolja a meghívottat. Legtöbb esetben a csontszínt, vagy a fehér színt szokták kérni, mert ez a legelterjedtebb és legismertebb kreatív papír, de ezen kívül még számtalan színű és mintázatú papír van a piacon. Mielőtt döntenénk érdemes kicsit utánuk nézni, így lehet, hogy találunk olyat, ami az Ön számára a legtökéletesebb.

A4-es és A3-as fekvő, vagy álló formátumú egyedi, spirálozott naptárakat is készítünk. Grafika lehet hozott anyag, vagy az általunk ajánlott sablonok feltöltése saját képekkel. Vastag, 300 g-os fényes vagy matt papírból készítjük, választható fóliázással vagy akár laminálással is.

Újdonság a 30 x 98 cm-es egyoldalas fali naptárunk, melyre 12 db képet lehet rányomtatni.