Névjegykártya, szórólap, flyer, plakát  
Alapanyag: digitális papírok, ofszet papírok, kreatív papírok, műnyomó kartonok
Szín: 4/0 , vagy 4/4
Súly: digitális – 90g - 300g-ig,
ofszet – 90g - 300g-ig
Típusok: névjegykártyák, plakátok, szórólapok, flyer-ek, katalógusok, prospektusok, meghívók, kártyák stb.
Felhasználás: beltér
Technológia: Digitális / Ofszet

 

Beltéri plakát  
Alapanyag: beltéri digitális plakát papírok, fotópapírok, ofszet papírok, műnyomó papírok, műnyomó kartonok és kreatív papírok
Szín: 4/0 , vagy 4/4
Súly: digitális – 90, 120, 160g, 200g, 250g, 300g
ofszet - 90g, 115g, 135g, 150g, 170g, 300g
Típusok: beltéri plakátok, szórólapok, flyerek, katalógusok, kiadványok, kártyák stb.
Felhasználás: beltér
Technológia: Digitális / Ofszet
Anyagleadás: mérettől függően, lásd anyagleadás
Utómunka: laminálás, fóliázás, kasírozás, formastancolás, tűzés – omega vagy füzet, biegelés, hajtások, egyéb kötészet

Névjegykárta

Napjainkban, ha valaki fontos szerepet tölt be a gazdasági életben, akkor nála kötelező elem kell legyen a névjegykártya. Egy tárgyaláson a résztvevők névjegykártyát cserélnek, ezzel is nyomatékosítva azt, hogy a továbbiakban is keressék egymást munkáikkal kapcsolatban. Cégünk segítséget nyújt abban, hogy az Ön által elképzelt névjegykártya tükrözze az Ön és cége tevékenységét és egyediséget biztosítson. Elkészítjük az igényeinek megfelelő névjegykártyát, ha úgy kívánja, akkor fóliázva vagy különleges kreatív papírokat használva.

A névjegykártyákkal kapcsolatban különleges kreatív papíroktól az egyszerű 300 grammos matt papírig, bármilyen anyagban gondolkodhatunk. A kreatív papírok előnye hogy sokkal elegánsabb és exkluzívabb, mint a sima egyszerű papírok, így nagyobb figyelmet kelt az emberekben, ha valakinek átadjuk. Az elkészült névjegykártyákat fóliázni vagy laminálni tudjuk kívánság szerint és ezekkel a módszerekkel a névjegykártyák élettartamát is növelni tudjuk.

Szórólap

Szórólapok segítségével hirdetheti cége aktuális termékeit, egy olyan formában, ami mindenkihez könnyen, gyorsan eljuttatható és figyelemfelkeltő is. A flyer-ek segítenek Önnek egy új termék reklámozásában, bemutatásában. Ezek a szórólapok és flyer-ek kis formátumú anyagok, amelyek csak fontos információkat tartalmaznak a termékről vagy a cégről. Általában méretüket tekintve A/5 formátumúak, és lehetnek 1 vagy 2 oldalasak.

Flyer

A flyereket általában könnyű papírra nyomtatjuk, ami a 90 grammtól a 160 grammig terjedő intervallumot jelenti. Mivel ezek az anyagok csak azért készülnek, hogy felkeltsék az emberek figyelmét, ezért nem szoktuk vastagabb anyagra nyomni, természetesen külön kérés esetén ez is megoldható. Félbehajtás és LA4-es hajtás is elérhető.

Plakát

Napjainkban a plakátokat digitális vagy ofszet nyomdai eljárással készítik. Ofszet nyomtatás esetén a gyártás sebessége a ctp előkészítési technológiának köszönhetően pár órára rövidült. A mai korszerű nyomdák nem csak az előkészítés és a nyomtatás sebességét tudták jelentősen növelni, hanem pl. az árajánlatok elkészítését is online teszik. Digitális technológiával is készül, így akár egy darab nyomat készítését is vállalni tudjuk.

Professzionális, digitális nyomdai gépeinkkel szinte bármilyen felületre nyomtathatunk fotórealisztikus képeket, betűkkel, hogy az információáradatban az Ön reklámja jusson el a leghamarabb a vevőihez, ügyfeleihez. Egy plakát akkor nevezhető jónak, ha az vonzza a tekintetet, és ezt csak egy feltűnő képpel, megfogó szöveggel érheti el. Ehhez elengedhetetlen, hogy megfelelő minőségben jelenjenek meg a plakátokon és posztereken a színek és a formák. Egy magas szinten megszerkesztett plakát harmonikusan kombinálja a színeket, a betűket és a grafikát a megfelelő gramm súlyú és minőségű papír alapanyagon. E négy építőelem helyes kombinációjával és alkalmazásával tökéletes reklámhordozók lehetnek a különböző méretű és alapanyagú plakátok.