Bemutatkozás

 

A Print Produkció Kft. digitális és ofszet, kis-, és nagy formátumú nyomdai termékek gyártásával illetve megvalósításának optimalizálásával foglalkozó vállalkozás. Sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink fő célja, hogy teljes körűen kielégítse megrendelőink nyomdai igényeit néhány négyzetmétertől egészen az országos kampányig. Legyen az egy egyszerű üvegfelület vagy egy teljes pult, illetve portál.
Dekorációs termékeinkkel felöltöztetheti, kívánatossá varázsolhatja üzletét és annak minden felületét, hirdetheti cégét és annak termékeit, szolgáltatásait. Öntapadó fóliáink lehetnek permanensek, visszaszedhetők, belülről ragaszthatók, átvilágíthatók a tökéletes kirakati reklámokért.
A beltéri plakátok papír, PVC vagy öntapadó vinyl alapanyagúak. One way vision fóliáinkkal az adott üveg, illetve portálfelület maximális felületét kihasználhatja, feltűnő és különleges reklámfelületet létrehozva, mely a fényt átengedi, de nem látni be.

Nem csak a kirakatok üvegeit használhatja hirdetéseinek megjelenítésére, hiszen figyelemfelkeltésre belógatható, nyomtatott bannerek, kétoldalas molinók, kartonok és plakátok segítségével az üzlet eddig kihasználatlan területeit is élettel telivé teheti.

A megállító táblák, kül- és beltéren egyaránt alkalmazható, rendkívül figyelemfelkeltő és dekoratív reklámeszközök.
Roll up bannerek, egyedi gyártású és standard displayek, pl. pop up falak, X bannerek felhasználhatók kirakati- és üzletdekorációként, irodákban, kiállításokon és termékbemutatókhoz.
Direkt nyomott tábláinkat felhasználhatja POS és POP eszközökként. Egy vagy két oldalas táblák, különböző fajta anyagokra (PVC, hab, méhsejtes, polikarbonát és hullám karton táblák) és vastagságban.

Biztonsági kapuit is dekorálhatja, így már az eladótérbe történő belépéskor reklámozhat, amit teljessé tehet padlómatricákkal, melyeket igény szerint formára is stancolunk. A padlómatrica speciális anyagának köszönhetően hosszú élettartama várható és biztonságos felületet nyújt, melyen nem lehet elcsúszni.

Textil alapú nyomathordozóinkat - zászlók, vásznak, molinók, belógók - már egyaránt ajánljuk beltéri és kültéri reklámdekorációs eszközként való felhasználásra. A reklámfelület hordozó anyaga szerint lehet: poliészter, selyem, szatén vagy vászon. Anyaguk miatt ezek sokkal esztétikusabb hatást biztosítanak, hiszen láthatóvá válik és szinte életre kel a vászon felület textúráján a hirdetés.

Járműdekorációval felöltöztetheti céges autóit, vagy akár tömegközlekedési eszközöket is vállalkozása arculatával. Ponyvával felszerelt gépjárművei is Önt hirdethetik a városban, az országban.

Óriás és nagyméretű vizuálkommunikációs nyomdatermékekkel, akár egy épület is Önről és vállalkozásáról szólhat.

Igény esetén termékeinket dekoratőreink és alpinista alvállalkozónk ki is helyezi, így biztosítva a nyomatok helyes használatát. Mennyiségtől függően, nálunk lehetőség van 24/48 órás sürgősségi gyártásra, akár már 1 négyzetmétertől is. Mi kinyomtatjuk az Ön által megálmodott és elkészített grafikát igénye szerinti méretben és anyagra.
Tevékenységeink közé tartozik a grafikai szerkesztés is.

Munkák fontos része a logisztika, így vásárlóink igényeinek megfelelően az ország bármely pontjára, de akár még külföldre is leszállítjuk a megrendelt terméket, a budapesti telephelyünkön történő személyes átvétel lehetősége mellett.

Kérjük, nézzen körbe honlapunkon és amennyiben kérdése van, bátran keresse munkatársunkat bővebb felvilágosításért vagy kérjen azonnal árajánlatot!