Öntapadó fóliák  
Alapanyag: PVC vinyl
Típus: permanens, visszaszedhető, belülről ragasztható, fedő, one way vision, átvilágítható – backlite, kétoldalas és plotter fólia, padlómatrica, aszfaltgrafika és tapéta
Szín: 4/0
Technológia: digitális oldószeres
Anyagleadás: mérettől függően, lásd anyagleadás
Utómunka: laminálás, fényes vagy matt, plottervágás, formastancolás

bővebben »

Jármű-
dekorációk
 
Alapanyag: PVC vinyl
Típus: 3D fólia és tömegközlekedési eszközökre használható fólia
Szín: 4/0
Technológia: digitális oldószeres
Anyagleadás: mérettől függően, lásd anyagleadás
Utómunka: lakkozás vagy 3D laminálás

bővebben »

átvilágítható öntapadó fólia
kétoldalas öntapadó fólia
öntapadó fólia
padlómatrica
kétoldalas öntapadó fólia
kétoldalas öntapadó fólia
one way vision fólia
öntapadó fólia
padlómatrica
öntapadó fólia matt laminálással
öntapadó fólia matt laminálással
öntapadó fólia matt laminálással
öntapadó fólia táblára kasírozva
one way vision fólia
öntapadó fólia
öntapadó fólia
öntapadó fólia plotter vágással
padlómatrica
one way vision fólia
padlómatrica formastancolva
Öntapadó fólia Öntapadó fóliával és matricával dekorálhatja kirakatait kívülről és belülről, hirdetheti vállalkozását. Padlómatricával, színesebbé és figyelemfelkeltőbbé teheti üzletét. Így nem csak felhívhatja magára a figyelmet, hanem kellemesebb környezetet is teremthet ügyfelei, vásárlói számára, akik így több időt fognak vásárlással tölteni.

A kétoldalas matricák az üzletet kívülről az érdeklődés középpontjába helyezik, belülről pedig információkat oszthat meg ügyfeleivel és POP (Point of Purchase) vásárláshelyi reklámként is használhatja. Fényzáró réteggel ellátott kétoldalas matriciákon akár különböző grafika is megjeleníthető.

Kínáló pultok, portálok, kirakatok viselhetik vállalkozása logóját, szlogenjeit és színvilágát.

One way vision fólia Öntapadó fóliából választhat perforált ablak matricát (one way vision), amely átereszti a fényt, de az átlátást gátolja. Ez kiválóan alkalmas kirakatok üvegfelületére ragasztva marketingeszközként.
Plotter fólia A plotterfólia vagy másik nevén direkt színű vágott fólia az anyagában színezett fóliák csoportjába tartozik. Sík és extrém felületre könnyedén kihelyezhetők típustól függően.

Nyomtató-vágó gépünkkel elképzeléseinek megfelelően vághatóak bármilyen formára, hogy teljesen egyedivé váljon reklámdekorációja.

Padlómatrica Üzlethelyiségének padlóját is cégének arculatába öltöztetheti fotóminőségű padlómatricákkal.
Az öntapadó fólia táblára kasírozva kiállítások, rendezvények dekorálására alkalmas. A padlómatricákat formastancolni, plotterrel körbe vágni is lehet, ezért bármilyen forma is megvalósítható.
Laminálás és kasírozás Fényes vagy matt laminálással védjük a nyomatok felületét.

Kasírozott anyagokat kérésre mindig lamináljuk, így a felület UV- por és karcálló lesz, törölhető és adott esetben filctollal is írható.

fel ^^

Járműfólia Ma már kevés az olyan, önmagára valamit is adó cég, amely nem használja ki az autóparkjában, ill. azok felületein rejlő reklámlehetőségeket.

Az utakat járva lépten-nyomon látunk a cégek neveit hirdető feliratokat - az egyszerű kis szolidan feliratozottaktól egészen a tetőtől talpig járműfólia reklámmal borított autókig.
Az autódekoráció talán a legolcsóbb és legszélesebb réteg elé tárt mobil hirdetés, amely egy többmilliós autó értékének töredékéért elkészíthető.
Ez igaz egy üzletkötői autóra, de akár egy rakományt szállító kamionra is. 

A speciálisan autókra kifejlesztett direkt színű fóliákból hatalmas szín- és anyagválaszték áll rendelkezésünkre, melyek használhatóak fényezett felületekre, de akár ponyvákra, felépítményekre is.
Az anyagok között megtalálhatóak a plotterrel vágható és a nyomtatható anyagok is.
És a technika fejlődése már nem szab gátat a két eljárás kombinálásának sem.
Már a vágható, nyomtatható anyagok is elérték azt a minőséget, hogy az autó bármilyen felületére - legyen az bármilyen sima, egyenetlen vagy akár íves - felragaszthatók legyenek, és több éves tartósságot is produkáljanak.

Nagyon jó megoldás egy cégautó esetén a 3 D-s teljes, fóliával történő bevonás is, amely a reklámfelületen kívül az autó fényezését is megvédi.

fel ^^