Papír alapú termékek  
Alapanyag: kékhátú papír, citylight papír, beltéri plakát papírok, fotópapírok, ofszet papírok, műnyomó kartonok
Szín: 4/0
Súly digitális - 120, 130, 150g, 200g, 220g
ofszet - 115g, 130g, 150g, 170g, 300g
Típusok: óriásplakát, citylight plakát, beltéri és kültéri plakátok, szórólapok, flyerek, katalógusok, stb.
Felhasználás: beltér, kültér
Technológia: digitális oldószeres / szita / ofszet
Anyagleadás: mérettől függően, lásd anyagleadás
Utómunka: laminálás, fóliázás, kasírozás, formastancolás, ritzelés, kötészet, stb.

bővebben »

óriásplakát
óriásplakát
poszter papír
poszter papír
fotópapír
fotópapír
óriásplakát
óriásplakát
papír kartonra kasírozva
kékhátú plakát
plakát
plakát
citylight plakát
óriásplakát
óriásplakát
fotópapír
fotópapír
fotópapír
Plakát, poszter A plakát nagyméretű, nyomdailag sokszorosított kültéri hirdetmény, vizuális kommunikáció klasszikus formája. Témájuk szerint a legfontosabbak a kereskedelmi, a politikai és a kulturális plakátok. A nagyméretű plakátokat poszternek is nevezik. A plakát egy igen tág kategória, a nagyméretű nyomtatott hirdetési formák és termékek széles skáláját jelenti (például: óriásplakát, city-light plakát, poszter, reklámoszlop, belógó)

Napjainkban a plakátokat digitális vagy ofszet nyomdai eljárással készítik. Ofszet nyomtatás esetén a gyártás sebessége a ctp előkészítési technológiának köszönhetően pár órára rövidült. A mai korszerű nyomdák nem csak az előkészítés és a nyomtatás sebességét tudták jelentősen növelni, hanem pl. az árajánlatok elkészítését is online teszik. Digitális technológiával is készül, így akár egy darab nyomat készítését is vállalni tudjuk.

Professzionális, digitális nyomdai gépeinkkel szinte bármilyen felületre nyomtathatunk fotórealisztikus képeket, betűkkel, hogy az információáradatban az Ön reklámja jusson el a leghamarabb a vevőihez, ügyfeleihez. Egy plakát akkor nevezhető jónak, ha az vonzza a tekintetet, és ezt csak egy feltűnő képpel, megfogó szöveggel érheti el. Ehhez elengedhetetlen, hogy megfelelő minőségben jelenjenek meg a plakátokon és posztereken a színek és a formák. Egy magas szinten megszerkesztett plakát harmonikusan kombinálja a színeket, a betűket és a grafikát a megfelelő gramm súlyú és minőségű papír alapanyagon. E négy építőelem helyes kombinációjával és alkalmazásával tökéletes reklámhordozók lehetnek a különböző méretű és alapanyagú plakátok.

Citylight Az állandó háttér megvilágításnak köszönhetően kiváló hatékonyságú reklám, időjárási viszonyaitól függetlenül. Kulturális események, koncertek információinak közlésére, hirdetésére használt nyomtatott felület, ami kül- és beltéren egyaránt használható. Rövidített elnevezése CLP.
Backlit ponyva A backlit molinó egy vagy mindkét oldala nyomtatható, fényáteresztő, tehát átvilágítható ponyvatípus. Kültéri és beltéri felhasználásra is alkalmazható, feszített keretekbe helyezve hátulról megvilágítva dekoratív és figyelemfelkeltő reklámhordozóként funkcionál.
Óriásplakátok Forgalmas helyeken, autópályák mellett, közlekedési csomópontokban megjelenő figyelemfelkeltő reklámfelület, amely az egyik leghatékonyabb hirdetési forma. Nyomtatása kékhátú plakát papírra történik, hogy lefedje az alatt található táblát. Hívják még billboardnak is, rövidített elnevezése OP vagy BB.
Beltéri plakátok Beltéri poszterként használhatunk fotópapírokat is, hogy a legjobb minőségben készíthessük el Ön grafikáit, fotójait.

fel ^^