Pos, beltéri, kirakat és üzlet portál dekoráció  
Alapanyag: papír vagy öntapadó fólia karton/pvc táblára kasírozva, vinyl, backlite film, roll up film, L banner, ponyva, frontlit banner, vászon, tapéta stb.
Típus: Öntapadó fóliák, plotter fóliák, DISPLAY, ATTRAP, különböző típusú karton lemezek, plakátok, öntapadó vinilek, bannerek, stb.
Szín: egyoldalas vagy kétoldalas
Tábla méretek: hab tábla esetében – maximum 1000 x 1400 mm
habosított pvc és plexi tábla esetében - maximum 3050 x 205
egyéb karton, iBond, polisztirol, méhsejtes táblák esetében- típustól függően kérem, érdeklődjön
Technológia: digitális oldószeres és UV
Anyagleadás: mérettől függően, lásd anyagleadás
Utómunka: formára vágás, fóliázás, laminálás stb.
Kihelyezés: dekoratőreink természetesen a kihelyezésben is segítségükre lehetnek.
kiállítás dekorácó - backlite film, átvilágítós öntapadó fólia plexire kasírozva
portál dekoráció - kétoldalas öntapadó fólia, plotter fólia
portál dekoráció - öntapadó fólia, plotter fólia
bolt dekoráció - öntapadó fólia, plotter fólia
beltéri dekoráció
kiállítás dekoráció - padómatrica, átvilágíthatós öntapadó plexire kasírozva
öntapapdó fólia matt laminálással táblára kasírozva
lopásgátló kapu borítás - papír hullámkartonra kasírozva
polipropelén banner
lopásgátló kapu borítás - papír hullámkartonra kasírozva
öntapapdó fólia matt laminálással táblára kasírozva
lopásgátló kapu borítás - papír hullámkartonra kasírozva
kirakat, portál dekoráció
kirakat, portál dekoráció
kirakat, portál dekoráció
kirakat, portál dekoráció
kirakat, portál dekoráció
kirakat, portál dekoráció
kirakat, portál dekoráció
kirakat, portál dekoráció
kirakat, portál dekoráció
kirakat, portál dekoráció

A beltéri dekoráció segítségével üzlethelyiségének különleges arculatot adhat. Ezzel a lehetőséggel, reklámozhatja, új, meglévő vagy akciós termékeit a vásárlótérben, ahol a figyelem felkeltés nagyon fontos. A belső elemek dekorálásával, üzeneteket juttathat el a vásárlók felé. Segítséget nyújthat, az ügyfelek, vásárlók tájékozódásában és abban, hogy azonnal a helyszínen értesüljenek az akciós termékekről. A beltéri dekorációval, egyes termékeket kiemelhet a sorokból és felhívhatja rájuk a figyelmet.

Használhatunk öntapadó fóliákat, amelyeket ablakokra, kirakatokra vagy olyan felületekre helyezhetünk el ahol nem éri őket erős mechanikai behatás. Gondolhatunk itt belógatott papírokra, ponyvákra vagy művészi vásznakra. Készíthetünk olyan megállító táblákat, amelyek stancolva vannak és különleges termékeket vagy figurákat ábrázolnak (ami azt jelenti, hogy egy terméket a körvonala mentén körbevágunk, így kapunk egy kétdimenziós formát, ami a termék szimbolizálja) ezeket kemény kartonra vagy pvc táblára kasírozva és körbevágva, minta mentén készítjük el, így azt elhelyezheti bárhol az üzlet területén. Padlómatricákat helyezhet el a földön, amelyek nyomtatott öntapadó fólia bevonva egy kopás és lépés álló lamináló fóliával. Ezzel a megoldással akár irányt mutathatunk a vásárlóknak, hogy merre találják az akciós termékeket.

A kirakat, portál dekorációk segítségével emelheti üzlete, boltja látogatottságát, kihasználhat olyan reklám felületeket, amelyek eddig üresen álltak. Kialakíthat olyan megjelenést, ami által az emberek szívesebben térnek be Önhöz, mert ha már vonzónak találják a külső kirakatot, akkor tudják, hogy bent sem csalódhatnak. Hirdetheti az éppen aktuális ajánlatait, mert az utca embere először úgy is a kirakattal fog találkozni és, hogy ha az elnyeri a tetszését, akkor az már fél siker. A kirakat dekorációhoz széles anyag választékkal rendelkezünk, és ha igényt tart rá segítséget nyújtunk az elképzelés megtervezésében és kihelyezésében is.

A kirakat dekoráció leggyakrabban használt anyaga a vinyl vagy más néven öntapadó fólia, amit az üvegportálra kihelyezve a rajta található üzenettel együtt bárkinek eljutathatunk. Használunk vissza szedhető és nem visszaszedhető verziót is, direkt színes plotter vágott fóliákat, víztiszta anyagokat, amik bele olvadnak a környezetbe és csak a rajta elhelyezett grafikát látjuk majd. De a kirakat dekoráció nem csak az üvegportál dekorálása lehet, ide tartozik a kirakat teljes egésze, a kirakat belső oldalában belógó papírokat, zászlókat vagy ponyvákat esetleg művészi vásznakat helyezhetünk el így a felhasználható felületet akár megduplázhatjuk. Öntapadó fóliákat formára is stancolhatjuk, így elérve sokkal érdekesebb formákat is.