PVC ponyva, reklámháló  
Alapanyag: PVC bannerek és reklámháló
Szín: 4/0
Súly: 350/500/650 g
Típusok: frontlit banner - ponyva, blockout banner - fényzáró réteggel ellátva, kamion ponyva, reklámháló
Felhasználás: beltér, kültér
Technológia: digitális oldószeres
Anyagleadás: mérettől függően, lásd anyagleadás
Utómunka: hegesztett szélek, ringli, bújtató

bővebben »

molinó - pvc banner
molinó - pvc banner
molinó - reklámháló
molinó - blockout banner
molinó - reklámháló
molinó - reklámháló
molinó - reklámháló
molinó - reklámháló
molinó - pvc banner
molinó - pvc banner
molinó - reklámháló
molinó - backlight banner
molinó - reklámháló
molinó - pvc banner
molinó - reklámháló
molinó - pvc banner
PVC ponyva Nyomtatott PVC ponyvát (molinó, banner) rendkívül sok területen használhat reklámhordozóként. Homlokzatokon, táblán, járműfelépítményeken, kiállításokon és koncerteken, kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Ellenáll a környezeti hatásoknak, erős és rugalmas, egyszerűen mobilizálható (feltekerhető, hajtogatható), tehát többször felhasználható. PVC alapanyaga miatt erős tartást és hosszú távú élettartamot biztosít, nagy felületek gazdaságos dekorálását teszi lehetővé. Vállaljuk a nálunk nyomtatott molinók konfekcionálását: szegését, ringlizését, bújtatóval való ellátását esetleg varrását.

Három különböző fajtáját különböztetjük meg, mindegyik fajtát más és más területen használhatja.

Frontlit ponyva A frontlit molinó egy oldalon nyomtatható. Beltéren és kültéren egyaránt alkalmazható. Szállítása és szerelése egyszerű, többször felhasználható. Dekorálhat vele reklámponyvaként, feszített épület, eladáshelyi (POS) és vásárláshelyi (POP) reklámként, óriástáblaként, tehergépjárművek ponyvájaként.
Backlit ponyva A backlit molinó egy vagy mindkét oldala nyomtatható, fényáteresztő, tehát átvilágítható ponyvatípus. Kültéri és beltéri felhasználásra is alkalmazható, feszített keretekbe helyezve hátulról megvilágítva dekoratív és figyelemfelkeltő reklámhordozóként funkcionál.
Blockout ponyva A blockout (fényzáró) molinó mindkét oldala nyomtatási felületet biztosít akár különböző grafikával. Olyan beltéri és kültéri helyszíneken javasoljuk használatát, ahol fontos, hogy a nyomatok tartalma ne szűrődjön át a másik oldalra.
Reklámháló A nyomtatható épületháló lyukacsos szerkezetének köszönhetően fény- és légőáteresztő, így belülről kilátást enged, és nem kap bele könnyen a szél. Tulajdonságai miatt épületeket öltöztethet reklámjaiba.

A nyomtatható építési reklámháló felhasználási területe hasonló a perforált ablakfóliához. Az épületháló lyukacsos szerkezetének köszönhetően átereszti a fényt, így a háló nyomtatott oldala felől a grafika látható, belülről pedig kilátni. Fontosabb tulajdonság, hogy épületreklám megoldásként alkalmazva - szintén a perforált anyagnak köszönhetően- a szél nem kap bele könnyen, így biztonságosan használható óriás méretekben is. Az épületháló lógatva vagy feszítve is kihelyezhető. Konfekcionálása a ponyvával megegyezik, vagyis, szélei visszahajthatóak, hegeszthetőek és ringlizhetőek. Bujtató elkészítése is gond nélkül lehetséges. Bizonyos felhasználásoknál a varrás is alkalmazható.

Speciális anyagok  
Roll up banner PP banner avagy közismertebb nevén roll up film. Fényzáró réteggel rendelkezik, ezáltal nem áttetsző a reklámozott felület. Az általunk használt anyag szürke hátú matt textúrájú, melyre fotóminőségben nyomtatunk. Gyakori össze- és szétszerelés esetén javasoljuk az UV- és karcvédelmet biztosító laminálást.
Backlight film Átvilágítható tejszerű anyag elsősorban beltéri használatra világító dobozokba. Egy oldalon nyomtatható, átvilágítás után élénk színeket biztosít.

fel ^^