Technológiai korszerűsítés a Print Produkció Kft-nél

A Print Produkció Kft. 3,4 millió Ft uniós támogatást nyert a „Mikro-, kis-, és középvállalkozás technológiai fejlesztése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 11,4 millió Ft-os összköltségvetésű beruházásból nem csak új eszközöket szereztek be, hanem nőtt a vevőkiszolgálás színvonala is. A fejlesztés következtében hatékonyabb, precízebb munkavégzésre van lehetőség.

A budapesti telephelyű 2007-ben alakult Print Produkció Kft. 2011-ben pályázatot nyújtott be a KMOP-2011-1.2.1/A konstrukció keretében eszközbeszerzésre.

Az elnyert pályázat célja a mikro-, kis- és középvállalkozások jövedelemtermelő képességének növelése technológiai fejlesztésen, korszerűsítésen keresztül. A meghozott támogatói döntés alapján a KMOP-1.2.1/A-11/A-2011-0020 azonosító számú pályázatában cégünk 30%-os, 3.433.146 Ft támogatásban részesült.

Cégünk digitális és ofszet, kis- és nagy formátumú nyomdai termékek gyártásával és megvalósításának optimalizálásával foglalkozik. A projektünket 2011. május 18. és 2011. szeptember 29. között valósítottuk meg. Eszközbeszerzés keretében egy Hydrocut 520 hidraulikus papírvágó, egy bizhub PRO C5501 digitális nyomdai rendszer, egy TarpON 30 forrólevegős hegesztőgép, egy MATRIX DUO 460 lamináló gép és egy Dell Optiplex 990MT számítógép beszerzésére került sor. A nyomdaipari termékeink iránti kereslet folyamatos és erőteljes növekedése tette elengedhetetlenül szükségessé a pályázatban megjelölt eszközök beszerzését, elősegítve előállítási kapacitásunk bővítését, piaci pozíciónk javítását.

A beruházással 4 munkahelyet tudunk megtartani.

A projekt 2011. szeptember 29-én befejeződött a fent említett eszközök üzembe helyezésével. Még az idén sor kerül a záró kifizetési kérelem és záró projekt előrehaladási jelentés (ZPEJ) benyújtására.

A cégről és a fejlesztésekről bővebb információt a www.printprodukcio.hu oldalon olvashatnak.