Zászló, vászon, szatén és textilek  
Alapanyag: poliészter, selyem, szatén és vászon
Szín: 4/0
Súly: 110 - 130 g
Típusok: zászlók, molinók, belógók
Felhasználás: beltér, kültér
Technológia: digitális oldószeres
Anyagleadás: mérettől függően, lásd anyagleadás
Utómunka: varrott szélek, bújtató, ringli, karabíner

bővebben »

szatén
zászló selyem
poliészter zászló
poliészter zászló
zászló selyem
poliészter zászló
Zászló Felhasználási területe alapján megkülönböztetünk kültéren és beltéren használatos zászlókat és textileket. A reklámzászló egyre inkább meghatározó eleme a cégek marketing-kommunikációjának. Az előnyök kézenfekvőek - a reklámzászlók nemcsak kedvező áron kaphatóak, de sokféleképpen használhatóak. Használhatja vállalati reklámként, termékek és akciók eladáshelyi reklámozásához és rendezvényeken egyaránt. A különféle anyagok és konfekcionálási módok következtében kültéren és beltéren egyaránt ellenállnak az időnek és a környezeti hatásoknak. A reklámzászló formaválasztéka csaknem határtalan.
Kültéri zászló Külterületen használhat minden olyan zászlót, amely széláteresztős anyagból készült és ellenáll a környezeti hatásoknak. Jobban megtartja a formáját és a színeit. Formára stancolt és vart mobil zászló nyomtatását és konfekcionálást vállaljuk, hogy Önnek csak a megnövekedett forgalom miatti árubeszerzéssel kelljen foglalkoznia.
Beltéri zászló A beltéri zászló készülhet mosható hurkolt poliészter, selyemszatén anyagra nagy felbontású fotóminőségű nyomtatással, hogy kiállításokon, autószalonokban vagy akár egyedi design elemként használhassa. A formák, grafikák, betűk és színek a nagy felbontásnak és a közvetlen nyomtatásnak köszönhetően irodai díszítő és akár egyedi művészi alkotások lakberendezési elemként is megjelenhetnek. Ajánljuk minden olyan helyre, ahol a nyomatnak közvetlen közelről kell érvényesülnie.

A zászlón lévő minta ragyogóan, éles körvonalakkal, aprólékos részletekkel jeleníthető meg.

Formára elkészített zászló Ha Ön is úgy gondolja, hogy egy zászlónak nem kell mindig derékszögűnek lennie, válasszon kontúrzászlót. A termékek, logók vagy feliratok körvonalainak hangsúlyozásával cégének zászlója még figyelemfelkeltőbb lehet. A többi zászlóhoz hasonlóan ezeket is használhatja akár a vállalat székháza előtt a zászlórúdra felhúzva, hagyományosan zászlóként, vagy eladási helyi vásárlásösztönző reklámeszközként, némi játékosságot használva, felpezsdítve unalmassá vált marketingjében. Karbantarthatja vele cége image-át, könnyű szállítása és szerelhetősége miatt pedig az egyik legjobb eszköz reklámkampányok és rendezvényeken történő hirdetésekhez. Áruházakban, boltokban, rendezvényeken egyre jobban kedveltek a különféle beltéri zászlók. Különösen a beltéri zászlóknál, amelyeket az ügyfél kisebb távolságról szemlél, fontosak a letisztult körvonalak és a finom képi felbontás.
Vászon Vászon alapanyag paletta igen széles. Választható fényes- és matt impregnált vagy festővászon jellegű is. Bújtató varrással, hegesztéssel, ringlizéssel vagy vakrámára feszítéssel tehető teljessé a késztermék rögzítése. Beltéri dekorációként, festmény-fotó nyomtatására, egyedi megszemélyesített ajándéknak vagy iroda- lakásdísznek is tökéletes választás.

Egyszerűbben megfogalmazva, nem lehet nem észrevenni!

fel ^^